JenniferogTone -
Hjem Add meg Om meg Kontakt

Matte tentamen.

 • 28.11.2011kl.22:56
 • 2

Har ikke fått blogget idag fordi vi har matte tentamen i morra. Har suttet å øvd hele dag utenom da jeg var litt ute med folk før treninga. 

 Ønsk meg lykke til i morra da!

- Jennifer

Dåp-outfit

 • 27.11.2011kl.22:29
 • 4


Hallo, var i dåp i dag.
Så jeg tenkte og legge ut hva jeg hadde på meg.

     
Lånte kjolen fra Jennifer ♥

Dåpsbarnet, Fetter Even♥
Hva synes du? 

- Tone 

Usa

 • 27.11.2011kl.21:32
 • 1

Heisann!

For noen uker siden var jeg i Amerika. Først så var vi i Oregon der pappa bor. Etter at det hadde gått en uke så reiste vi til Las Angelos, der var vi i Universal studios, Disney land også var vi i Holly Wood. Utrolig gøy! Savner det. Legger ut noen bilder: 

War of the worlds!


Når vi kom til Disney Land hotellet hadde bestefar fått de som jobba der til å komme med en liten gave til oss.Det var heilt sykt kult!

 


Ble litt mange bilder, men jaja.

Så det gøy ut?
Har du vært i Usa? 

- Jennifer

Min helg

 • 27.11.2011kl.01:51
 • 0


Nå skal jeg akkurat til og legge meg, men måtte jo ta meg tid til og skrive ett innlegg først. Som jeg sa var jeg med Fredrikke og Thea i går, vi satt barnevakt for broren til Fredrikke. Vi skulle egentlig leie en film men det ble det ikke no av. Jennifer, Lene, Vegar, Daniel og Jens kom også en liten tur innom oss ♥


Dere er søte ♥

I dag orket jeg ikke og gjøre noen ting, jeg tror ikke jeg sto opp før i 5 tiden. Skypet bare med Vegar, Jennifer, Jens, Lene og Daniel, alltid like gøy! På kvelden gikk jeg opp til Jennifer. Der så vi på Saw 6 sammen med hele skype gjengen, haha.

Nå må jeg sove, i mogen blir det dåp til min fetter.
Hva skal du gjøre i helga? 

- Tone 

Jentekveld

 • 25.11.2011kl.19:25
 • 1


Hei igjen! 

Nå stikker jeg snart opp på heia til Fredrikke og Thea. Tror vi skal se en film og litt sånn. Blir koooos!
Satser på og få tatt litt bilder. Da håper jeg bare alle får en super kveld så blogges vi senere!  
Hva skal du i kveld? 

- Tone

Bedriftsbesøk igår

 • 25.11.2011kl.17:52
 • 2


Hallo alle sammen ♥

Som dere ser så skal vi begynne og blogge igjen, vi har tenkt på det en stund men det har aldri blitt noe. Men nå er vi tilbake! Siden vi skulle begynne og blogge igjen, så tok jeg med kameraet på skolen igår. Vi var på bedriftsbesøk på rotator. Jeg skulle egenltig poste innlegget i går kveld, men da var sølfølgelig nette borte. Fikk tatt noen bilder så her kommer noen av dem.
Alltid like gøy og hoppe forran kameraet!
Koser oss med pizza på rotator ♥


  Har du vært på bedriftbesøk før, isåfall hvor? 

   - Tone

Fredag!

 • 25.11.2011kl.17:45
 • 0

God dag!

Lene kom hjem til meg etter skolen i dag, Vi har egentlig ikke gjort noe spessielt utenom at vi har snakket med Jens, Daniel Vegar og Tone på skype. Senere i dag skal meg og Lene opp til de og se hodejegerne. Det skal nok bli gøy :) 


Hva skal dere i dag?

Har dere sett hodejegerne? Er den gøy?

- Jennifer 

Vi tar sommerferie vi

 • 28.06.2011kl.15:39
 • 4


Hallo alle søte lesere! ♥
Vi tar en sommerferie fra bloggen vi, det har blitt så stress og blogge fortiden.. Var liksom ikke noe gøy lenger, følte vi bare blogget fordi vi måtte.. Hvis vi har gjort noe spessielt og har med kameraet sånn at vi har noen bilder, kan det godt være vi slenger inn ett innlegg eller fler av og til! Er ikke helt sikker på når vi kommer tilbake og blogger for fult, eller om vi i det hele tatt kommer tilbake. Det får vi bare se på  :) Dere får bare kose dere utrolig masse i sommerferien, så snakkes vi sikkert igjen! 


Tone og Jennifer. 

Siste dag på volleyball

 • 24.06.2011kl.16:46
 • 0Nå har vi vært på volleyball skole i tre dager, og vi har hatt det kjempe gøy! Men nå stikker jeg i bursdag til min søte kusine, så dere får kose dere resten av dagen! HadeFint ♥

Hva skal du idag?


Tone

St.hans feiring

 • 24.06.2011kl.00:57
 • 1

Vi pleier og feire st.hans på hytta til Henritte og de og samme ble det i år. Har hatt en koselig kveld med mange forskjellige folk! 

St.hans blir ikke det samme uten bål!Klare for og kjøre!


Hvordan var din St.hans feiring?


-Tone 

22.06.11

 • 22.06.2011kl.22:13
 • 1


Heia, deilig med ferie nå! Det eneste som ikke er så bra er at vi må stå opp til vanelig tid.. Fordi vi er på volleyball skolen. I dag var det første dag, helt greit egentlig. Når jeg kom hjem var jeg helt slapp og trøtt. Jeg hater når det er sånne dager, orker ikke gjøre noen ting så sitter jeg bare hjemme. Men jeg fikk sovet litt, så litt på kveldningen kom Annika en tur!


Jaja, som sakt så skal jeg tidlig opp i morgen også, kan prøve og ta med kamerat så det blir litt bilder av dagen! Så håper jeg at dere har hatt en fin start på sommerferien, så får dere bare kose dere resten av kvelden! ♥

-Tone 

Siste skoledag

 • 22.06.2011kl.00:13
 • 2


Hallo alle sammen! 
I dag var det siste dag i 8. før ferien! Det var utrolig deilig, har gledet meg kjempe masse! Vi var på skolen til kvart over 10, hadde bare noe quiz så fikk vi kortet. Ble ikke så veldig fornøyd med snittet, men det var helt greit.. Fikk samme som jeg fikk til jul. Etter skolen ble vi invitert opp til Fredrikke får og grille og bade. Når vi skulle bade møtte vi på Jens, Vegar, Andreas og Nicco!

Triksekongen er alltid gøy♥Det skal bli godt med sommerferie nå, har sett fram til den i hele år! I morgen skal jeg opp tidlig, siden vi skal på sånn volleyball skole.. Så dere får ha en fin dag i morgen, så blogges vi sikkert! 

Har dere gledet dere til Sommerferien?


-Tone

Sommer ferie

 • 21.06.2011kl.23:37
 • 3

Endelig sommer ferie! 
I dag var vi bare på skolen i 2 timer og hadde quiz og vi fikk karakter kortene. Jeg fikk 4,3 i snitt! Syntes selv det er helt ok, neste år satser jeg på høyere.
Vi gjorde noe annet i dag også men det skal Tone fortelle om senere.
I morra skal vi på volleyball skole. Må stå opp klokka 7. Så jeg må legge meg snart, ellers kommer jeg til å skokne når jeg skal spille i morra. Slenger inn noen bilder fra i fjor når vi var på volleyball skolen. 
Stygge eller hva?Jaja, vi snakkes! 

Har du gått på volleyball skole før?Hva fikk du i snitt? 

- Jennifer

Søndag i fårup

 • 20.06.2011kl.23:37
 • 2


Halloo! 
Som dere ser fikk jeg ikke blogget på Søndag, det var fordi jeg var i Fårup. Måtte stå opp i 6 tiden og var hjemme i halv 2 tiden, så da ble det liten tid og blogge på. Men vi hadde en utrolig fin dag! Vi reiste sammen med noen andre familier også, kjempe koselig! Været var også bra, litt overskyet til tiden men men.. Vi fikk også tid til og bade, selvom det var ganske kaldt i vannet!
Har du vært i fårup før?


-Tone

Innkjøp 16.06.11

 • 19.06.2011kl.21:21
 • 6

Hallo, onsdag var meg og Tone i byen. Det var salg på hele sandens og gjemte gave kort og start billeter i flaske poster som man kunne finne og vinne! Meg og Tone fant en og fikk et gave kort på 200 kr. Utrolig gøy å endelig vinne no.
Fikk kjøpt meg noe som dere ser her.Skjorte- BikBok
Topp - H&M

Bare for å si det, tusen takk til dere som komenterer! Fortsett med det! 

 Likte dere noe av det?

- Jennifer 

Åros sist fredag

 • 17.06.2011kl.00:19
 • 3


Hallo, fikk desverre ikke blogget i går siden nettet var vekke. Så nå tenkte jeg at jeg kunne legge ut litt bilder fra sist fredag, siden da var vi på tur med klassen til åros. Andreas har forresten tatt de fleste bildene!


Nå legger jeg meg, så god natt! ♥

Har du vært på åros før?
 


-Tone 

Speilrefleks kamera

 • 15.06.2011kl.23:25
 • 4

Hallo.
Sorry for lite blogging, men har vært opptatt av forskjellige ting.
Jeg har tenkt veldig mye på om jeg skal kjøpe meg et speilrefleks kamera men lurer på hvilket. Jeg har sett litt på internett og så disse.


Canon EOS 600D


Canon EOS 7D

Har hørt at mange syntes disse to er bra. Nå har jeg bare tatt Canon, har hørt at Nikon er også ganske bra. Så jeg ville egentlig bare spørre dere om hva dere syns jeg burde velge hvis jeg skal kjøpe.

Vet du om noen gode speilrefleks kameraer og hvilket?
 Er det noen flere merker som er gode? 

- Jennifer
 

Herlig helg med sjøen

 • 15.06.2011kl.00:13
 • 2


Hallo igjen!
Nå er det kjempe lenge siden jeg har blogget, fordi jeg har vært opptatt med så masse annet, prøvemuntlig, hyttetur, avslutning med håndballen og masse mer. Fikk foresten 5+ på prøvemuntlig, naturfag.. ble kjempe fornøyd!

Som Jennifer skrev så var vi på hyttetur i helga, sammen med Lene. Det var en helt super helg, vi hadde til og med fint vær alle dagene utentatt den siste da vi reiste. Hytta lå i Tømmerstø, å veldig nærme Dvergsnestangen, så lørdagen gikk til og være der ute. Vi hadde noen utrolig koselige dager, håper virkelig at vi kan gjøre det igjen snart ♥


Jennifer lagde dessert til oss!

I dag møtte vi ikke før halv 4 på skolen, siden vi skulle ha aksjonsdag. Meg, Lene og Jennifer hadde lykkehjul, men det måtte vi avslutte siden lykkehjulet ble ødelangt..

Hva gjorde du i dag?
Hvordan har din helg vært?


-
Tone

Hyttetur

 • 10.06.2011kl.16:07
 • 2

Hallo! 
Vi har ikke blogget så mye i det siste og det er fordi vi har hatt muntlig. Som dere har sikkert sett kom meg og Tone opp i naturfag og vi har jobbet veldig lenge med så det ble ikke noe tid til blogging. Karakterene ble bra og jeg fikk 5- og Tone fikk 5+. 
I dag skal vi på en hytte som Lene og de har leid. Vi skal være der helt frem til mandag. Det skal bli kjempe koselig å være ute i sola med de beste jentene en hel helg! Tror ikke det er nett der oppe så meg og Tone skal ha blogg pause helt frem til mandag.Et bilde fra Tone sin bursdag! 
Ha en utrolig fin helg og nyt sola!

Hva skal du i helga?
Liker du å være ute  i sola? 

- Jennifer
 

Vi kom opp i..

 • 06.06.2011kl.14:49
 • 4


Naturfag..! Glad for at vi vertfall kom opp i samme fag. Håpte egentlig på Rle, men det ble det ikke. Vi fikk temaet Verdensrommert. Det er det vi har fått best karakter i naturfag i. Men oppgaven vi fikk nå var litt vanskeligere enn vi hadde trodd! Jaja, vi får gjøre så godt vi kan.

Har du hatt prøvemutlig ? 


Tone og Jennifer 

I går

 • 05.06.2011kl.23:47
 • 1


Hey!
Jeg tenkte jeg kunne legge ut ett innlegg om hva jeg gjorde i går.. Lene og Jennifer kom til meg litt ut på dagen. Det var fiiint vær og tempraturen i vannet var 21 grader, så noen bade turer fikk vi. Vi tok også en båt tur i den fine robåten vår.. Så spilte vi jo litt volleyball som vanelig, og sykla til butikken og kjøpte is. På kvelden ble vi kjørt opp til Lene, som vi sov hos. Vi sov ute på trampolina♥


Fint.. 


Men nå legger jeg meg, i morgen kommer vi opp i prøvemuntlig.. Gruer meg! 

Hva gjorde du igår?


-Tone

Sommer

 • 05.06.2011kl.22:36
 • 0// We♥it

Hva syns du om bildene ?
- Jennifer

Outfit 4. Juni

 • 05.06.2011kl.00:49
 • 3


Dagens outfit
 


 
Topp - BikBok
Skjørt - H&M
Bikini - Gina Tricot

Hva synes du?


- Tone

I dag

 • 04.06.2011kl.01:48
 • 1

Hallo.
Her i kristiandsand har det vært så utrolig fint vær! Kjempe deilig! Kjentes ut som sommeren.
Jeg har vært hos den nydelige Lene i dag og hatt en slags vann ballongkrig! Vi kastet ballonger til hverandre til de sprakk og vi ble heilt klissblaute. Fikk tatt en del bilder. Så her kommer de.


 
Så hadde vi reker som minner meg så sykt om sommer!Håper det blir like mye sol i morra! ♥
Hva har du gjort i dag?
Likte du bildene?

- Jennifer

Soool

 • 04.06.2011kl.01:18
 • 0


Heia! 
Jeg har virkelig fått sommerfølelsen i meg nå. Sola har stålet i hele dag. Så min dag har egentlig bare gått til og være ute i sola og solt meg, og vært noen timer hos Jennifer og i Søgne. Vi får bare håpe at været holder seg lenge nå. Ja, så spennende var min dag, men nå tror jeg bare jeg tar natten, så snakkes vi i morgen. Må beklage for at innlegget kom så sent. Men god natt! Hatt en fin dag? -Tone 

2. juni

 • 03.06.2011kl.00:43
 • 0


Hallo alle sammen!
I dag ble jeg våknet av min søte lille kusine Anne, som kom opp i senga mi og ropte god morgen! To minutter etter hun hadde gått kom hun løpenes inn igjen med ett brettspill hun ville at vi skulle spille, haha. Etter de hadde gått var det kjempe fint vær, så jeg la meg ut og solte meg. Litt ut på dagen kom Annika og Jennifer, vi brukte da dagen på og være ute og gjøre litt forskjellig i det fine været. Som var utrolig koselig. 


Halloween 2010

Hva har du gjort idag?-Tone

Usa

 • 02.06.2011kl.12:19
 • 1

Hallo!
Jeg vet at jeg har vært utolig dårlig til å blogge fortiden og unnskyld for det. 
Jeg så just gjennom noen bilder fra jula da vi var i Amerika. Tenkte at jeg kunne vise dere noen av bildene.
Vi var i DisneyWorld og UniversalStudios I Florida også var vi hjemme i Oregon  og feiret jul.


Dette var det første hotellet vi var på! Det var kjempe svært!
Dette var Harry Potter verdenen som var i Universal Studios. Det var sykt kult!


DisneyWorld slottet.
Denne bergogdalbanen gikk heilt sykt fort!Sorry for utrolig dårlig kvalitet på noen av bildene. Men mamm har ikke verdens beste kamera!
Skal prøve å blogge mye mere!

Hva syns du om bildene?
Så det gøy ut? 

- Jennifer 

Skolen 1. juni

 • 01.06.2011kl.17:43
 • 1


Hey!
Ja, da var en til helt vanelig skole dag ferdig. Vi hadde fint vær og det var varmt i lufta, ser virkelig frem til sommerferien nå! Nå har vi fri i 4 dager, det blir så deilig. Men det som er kjipt er at når vi kommer på skolen på mandag komme vi opp i prøvemuntlig! vi kan komme opp i naturfag, norsk eller Rle. Jeg håper faktisk på Rle jeg. Det er litt teit at vi skal opp i prøvemuntlig i 8. synes jeg.. Men men vi får håpe det går bra. 

Jeg tok med kamerat på skolen i dag, så jeg fikk knipset litt bilder rundt forbi.

Tror jeg skal opp til Jennifer snart, kan prøve og legge ut ett innlegg der eller når jeg kommer hjem. Så dere får kose dere videre i dag!

Hva har du gjort eller skal idag?
Skal du opp i Prøvemuntlig? -Tone

 

Dårlig blogger..

 • 31.05.2011kl.16:16
 • 2


Dårlig blogger, jeg vet. Jeg har gjort så masse fortiden. Har vært opptatt med alt annet en og bare være hjemme og slappe av. Så har jeg ikke hatt noe blogglyst i det hele tatt heller. Men jeg skal prøve og forbedre meg! Dere kan gjerne kommentere hva dere vil lese om, hvis dere har noen forslag.

Men nå stikker jeg på Håndballtrening, hadefint ♥ 


 - Har dere noen forslag?


-
Tone 

Bursdagen til Lene

 • 29.05.2011kl.00:41
 • 1Hei og hå! 
I går var vi en liten gjeng i burdage til Lene, det var utrolig koselig! Vi gjorde litt forskjellig, var ute og spilte volleyball og hoppet på tramoplina og var bare inne og snakket. Så spiste vi den kjempe gode kaken som Lene hadde bakt. Bursdagen sluttet egentlig halv 11, men mange av oss ble til halv 1 ♥


Bursdagsbarnet ♥

Ja, jeg vet jeg har ikke blogget på sånn 3 dager, har vært så opptatt med alt, Tentamen, bursdag og masse annet. Må bare beklage! Og i dag fikk jeg heller ikke blogget før nå, siden vi har spilt cup og vært hos marthe. Vi skal spille i morgen også, skal opp i halv 7 tiden så, God natt alle sammen! 

 Hva skal du i morgen? -
Tone 

Elkem solar cup

 • 28.05.2011kl.11:26
 • 2

Hallo.
I dag skal vi spille cup som jeg gru/gleder meg til. Tror vi skal
spille 4 kamper. Har vel ikke så mye mer å si utenom at jeg fant en 
video fra en annen gang da vi skulle spille. Så her kan dere se den.
Ignorer latteren min.
video:vsd 044

Hallo.
I dag skal vi spille cup som jeg gru/gleder meg til. Tror vi skal
spille 4 kamper. Har vel ikke så mye mer å si utenom at jeg fant en 
video fra en annen gang da vi skulle spille. Så her kan dere se den.
Ignorer latteren min på videoen!

Ønsk oss lykke til! ♥

- Jennifer 

Matte tentamen

 • 27.05.2011kl.15:23
 • 0

Heia!
I dag hadde vi matte tentamen. Vet ikke helt om det gikk bra eller dårlig. Men håper på at det blir bra. Jeg satser på en 4!
Senere skal jeg i bursdag til Lene med mange herlige folk. Tone tar med kameraet sitt sånn at vi kan knipse noen bilder når vi er der. Slenger inn noen bilder fra da meg og Lene tok noen bilder ute i snøen.

Digger deg Lene! ♥
Men nå må jeg gå. Skal rydde så skal jeg til Lene.

Hva skal du i kveld? 
Hadde du matte tentamen i dag? 

- Jennifer 

 

Sørlandsenteret

 • 25.05.2011kl.23:45
 • 2

Hallo! 
Jeg sov hos Jennifer i dag, det er så deilig med Fri! Så vi tenkte vi kunne bruke dagen vår på å shoppe. Meg, Lene og Jennifer tok turen ut på senteret, Koos. Når jeg kom hjem var det rett til Lekser og øving til mattetentamen. Siden vi har hatt fri i 2 dager fordi 10. har eksamen, så vi har fått med oss litt skolearbeid hjem.. 

 


Vi koser oss utenfor Wearhouse ♥


Vi får se om jeg slenger ut innkjøp i morgen, hvis jeg får tid. 

Hva har du gjort i dag? -Tone

Nytt design og header

 • 25.05.2011kl.01:55
 • 0

Meg og Tone har fått nytt design!
Vi syntes at den andre var så kjedelig så vi bestemte oss for å få nytt.
Headeren er laget av Martine Kristine ( link ) Og designet er også laget av ho. Hva syns du om det nye designet / headeren vår?
Likte du denne eller den vi hadde før best? 

- Jennifer 

Helt normale, eller?

 • 25.05.2011kl.00:43
 • 3

Hahaa, sjekk magen!

Hva synes du om bildene? 


- Tone og Jennifer

Byen

 • 24.05.2011kl.23:49
 • 1

Hallo!
I dag sov jo vi hos Tone, så hadde vi egentlig tenkt til å gå til byen og shoppe men så tenkte vi at det ble så lite tid fordi vi skulle på håndball senere, isteden for det så tok vi bussen ut til byen og spiste på McDonalds. Det var utrolig koselig og ikke minst gøy. 

 

Det kommer noen flere bilder fra i dag i et annet innlegg.

- Jennifer og Tone 

Er hos Tone

 • 24.05.2011kl.02:12
 • 0

Heiia.
I dag har Tone og Lene vært hos meg og siden 10.klasse skal ha eksamen så får vi 2 dager fri fra skolen. 
Akkurat nå er jeg hos Tone og Lene er også her og vi skal sove her!
I dag har det regnt og vi var ute i regnet og spilt fotball. Vi ble heilt klissblaute!  Tok ingen bilder fordi kameraet ville blitt ødelagt. 
Bildene tatt i Ølen 2010.

Hva har du gjort idag?
 
- Jennifer

Min helg

 • 22.05.2011kl.19:38
 • 2


Heia alle sammen! 
Jeg har ikke blogget om hva jeg har gjort hele helga, så jeg tenkte jeg kunne gjøre det nå. 

Fredagen ja, vi hadde verdens teiteste prøve. Seinere på dagen kom Marthe, hun skulle sove her. Vi fikk besøk av Fredrikke, Jennifer, Lene og Thea på kvelden. Det var utrolig koselig og ha besøk av de alle sammen, håper vi kan gjøre det igjen snart! Så var det lørdagen. Marthe gikk i halv 6 tiden, da gikk jeg til Jennifer og Lene. Vi gjorde masse forskjellig, var ute litt med Nicco, Jens og Vegar. 

I dag har jeg faktisk støvsugd! Men nå er Annika her. 
Har helt glemt og ta bilder i hele helga, tok bare noen få på Fredagen. Jennifer ♥

Hvordan har din helg vært? -Tone

Photos

 • 22.05.2011kl.01:41
 • 5

Hva synes du om bildene?


 - Tone

Mel krig

 • 21.05.2011kl.18:43
 • 2

Hallo igjen. 
Meg og Lene gikk just ut og hadde mel krig. Sykt morsomt og ikke minst gøy!
Melet smakte skkkelig ekkelt. Så det var egentlig ganske kvalmt.. Unnskyld for dårig kvalitet på bildene. Hadde ikke med speilreflekse siden det var tomt for batteri, så tok digitalt kameraet.
Snart så kommer Tone på besøk! Det skal bli gøy.

Har du noen gang hatt mel krig?
 
- Jennifer 

Boller med gul krem

 • 21.05.2011kl.16:22
 • 1

Hallo.
Lene har sovet her i  kveld og skal være her hele helga. Så siden jeg har godte stopp så tenkte vi at vi heller kunne bake boller. 

Nå hever bollene. Så skal vi ta gul krem inni de. 
Håper de blir gode!
Nå skal meg og Lene ha mel krig! 
Snakkes.

Liker du boller med gul krem?
Ha skal du i dag? 

- Jennifer 


 

Noen ting om meg

 • 21.05.2011kl.02:18
 • 5♥ Jeg elsker min familie og venner.

♥ Jeg bor på en gård, men har ikke gårdsdyr.

♥ Har en hund og fem katter.

♥ Går på håndball og Volleyball.

♥ Jeg digger sol og sommer.

♥ Har bursdag 17. Januar. 

♥ Jeg er sykt lei av alt som har med skolen og gjøre fortiden.

♥ Elsker godteri, spiser det hele tiden.

♥ Jeg elsker og shoppe.

♥ Blir kjempe fort flau. 


Noe du ikke visste fra før?
 

-Tone 

Gjesteinnlegg.

 • 20.05.2011kl.19:09
 • 2MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE! MARTHE!
Marthe er den kuleste! <3 alle digger meg. bare siden jeg er kul <333333333333333 nå skal jeg legge ut bilder av meg selv :D
<333333333333333333333333333333333333

- MARTHE : *********************  ( kommenter :D ) 

17 mai Outfit

 • 18.05.2011kl.16:52
 • 5

Hallo.
I går var det jo 17 mai, så tenkte jeg at jeg kunne legge inn outfiten som jeg hadde på meg i går. Kjole - Floyd
Sko - Eurosko 

Hva syns du om kjolen? 
Hva gjorde du i går?

- Jennifer 

17 mai!

 • 18.05.2011kl.16:20
 • 7


Heia! I går var det jo 17 mai, dagen man virkelig kan kose seg og gå i tog. Jeg storkoste meg! Litt ut på ettermiddagen gikk meg og Jennifer ut til byen for og se på borgertoget, første gang jeg har sett på det. Når det var ferdig gikk vi opp på tivoliet. Der møtte vi Vegar, Jonas, Marthe, Sandra, Kristiane, Sara, Thea og Fredrikke, så det ble til at vi gikk med de ♥Hva gjorde du på 17 mai?


Tone

På besøk hos Tone

 • 15.05.2011kl.17:11
 • 0

Hallo, akkurat nå er jeg hos Tone med Lene og Fredrikke.
Det er utrolig kos. Meg og Lene sov her men Fredrikke kom i dag. Vi har egentlig bare spilt Bratz på playstation.Det er døds gøy.I går så hadde jeg latter krampe av katte videoer, hunde  videoer og hamster videoer. Det var sykt morsomt. Jeg har veldig dårlig humor.
 Ikke skjedd så veldig mye, så det er ikke sikkert at det kommer noen bilder. Men skal prøve å se om det kommer noen. 


Bilde tatt når vi var på Tinestafetten.
Ha en fin dag videre!

- Jennifer
 

I går og I dag

 • 14.05.2011kl.23:52
 • 3


Heei, jeg må bare beklage for at jeg ikke fikk blogget i går. Jeg gjorde så masse, i 6 tiden så var meg, Julie og Fredrikke på junior. Det var rebusløp ned songdalselva i kano! Det var kjempe morsomt! jeg klarte til og med å sage meg i fingeren når vi skulle lage pil og bue.. Når vi var ferdige gikk vi opp på heia til Jennifer, Lene, Nicolai, Vegar, Jens og Daniel. Kooos ♥ 


Bilde ble tatt rett etter vi hadde vært i kano. Ville ikke ha det med i kanoen i tilfelle vi kantet.!

Når jeg kom hjem måtte jeg bare legge meg, siden vi spilte kvalifisering til A pulja i Håndball i dag. Vi spilte 3 kamper og fikk seier på alle, så A pulja på oss i år! Kjempe bra spilt jenter ♥
Lene og Jennifer sover her.
Så alle dere søte lesere får ha en fin kveld videre! 

Har dere noen gang spilt kvalifisering? 


-Tone 

Tinestafetten

 • 12.05.2011kl.22:27
 • 4


Heey! 
Tinestafetten var i dag, jeg var bare med som ekstra så jeg løp ikke. Det gikk ikke så bra for oss egentlig, det ene laget vi hadde med kom på siste og det andre kom på fjerde eller noe sånt. Men det var utolig gøy og få være med. Det var ca bare 20 som var med fra vår skole, de andre måtte sitte på skolen og jobbe, Hihii!Vi sluttet i  halv ett tiden, så meg, Jennifer, Lene, Fredrikke og Thea gikk en tur til byen, Det var utrolig koselig!
Vi smakte på sushi på den nye sushi baren som har kommet i byen. Det smakte ikke noe godt for og si det sånn! Men det var gretis smaksprøver, så vi måtte jo smake.


- Var dere med på Tinestafetten?
- Har du smakt på sushi? 


- Tone

Japansk kirsebærtre

 • 12.05.2011kl.21:41
 • 0
Hva syns du om bildene?

- Jennifer

Volleyball

 • 11.05.2011kl.22:44
 • 2


Heia alle sammen!
Som sakt har jeg vært på volleyball, det ble meg, Lene og Jennifer som gikk. Det var kjempe gøy. Vi lærte litt hvordan vi skulle slå og sånn, så spilte vi. Det er egentlig ikke mer og si om det, så her kommer det noen bilder.

Vet jeg er ganske dårlig til og blogge for tiden, skal prøve og bli bedre!


-Tone 

Nå går jeg

 • 11.05.2011kl.15:50
 • 4


Halloo!
Tentamen i dag, ja. Vanskelig. Men nå må jeg gå ut til busstoppet, skal ta buss til Volleyball treninga. 
Tar med Kameraet så, Snakkes!- Går du på volleyball


-Tone

Outfit

 • 11.05.2011kl.13:52
 • 1

Hallo
I dag hadde vi norsk tentamen. Det gikk helt fint tror jeg.  Men i dag skal jeg, Tone og Fredrikke på volley ball trening! Det skal bli gøy.  Noen som vil bli med? Send melding til meg!

Outfit 11.05.2011 
T- skjorte - BikBok
Topp - Ginatricot
Tights - Ginatricot 

Likte du outfiten? 
Hva skal du i dag? 

- Jennifer

Har dere noen ideer?

 • 10.05.2011kl.22:33
 • 1


Nå sitter jeg hjemme, og er trøøøt, sliten og øver til Norsk tentamen vi skal ha i morgen. Gruer meg, Temaet er å vokse opp. I morgen skal vi også på Volleyball, det blir gøy! Vet ikke helt hvem som skal være med enda men. 

Men jeg har ingeting og blogge om fortiden! Så hvis dere har noen ideer om hva jeg kan blogge om, hvis det er noe dere vil at jeg skal skrive om eller dere lurer på, så er det bare og kommentere ivei. Så var det spørsmålsrunda, det er kjempe lenge siden vi hadde den. Vi skal prøve og svare denne uka, vi har bare ikke hatt tid før nå. 

Henriette er søøt ♥
 
Har dere noen ideer om hva jeg kan blogge om ?


-Tone 

10 ting

 • 10.05.2011kl.18:49
 • 1

Hallo.
Dere vet sikkert ikke så mye om meg, så jeg skal fortelle litt.

♥ Jeg blir utrolig fort irritert. 
♥ Jeg er halvt amerikansk og har bodd i Amerika i flere år.
♥ Jeg elsker musikk! Men blir veldig fort lei av sanger.
♥ Jeg elsker å få nye ting f.eks tøy, ting, sminke osv.
♥ Farvoritt maten min er taco.
♥ Jeg har 2 hunder og 2 katter.
♥ Jeg har gått på veldig masse ting som dans, turn, trampoline kurs, håndball, ridning, fotball, kunst og mye mere!
♥ Jeg er veldig glad i godteri men har godtestopp.
♥ Jeg elsker alle vennene mine og familien min.
♥ Jeg syns sommer er den beste tiden på hele året. 


Amerika 2010-2011!

Noen ting du ikke viste fra før?
 
 - Jennifer

Dagen i går

 • 09.05.2011kl.22:33
 • 4


Heeija!
I går fikk jeg da ikke blogget fordi jeg var i Randesund med Thea og Fredrikke og start kamp med de og Jennifer etterpå. Det var kjempe koselig! I randesund var vi ute på sjøen og lagde smoothie og Vaffler. I går kveld øvde jeg også til tentamen, Engelsk tentamen. Vi hadde den idag. Jeg liker virkelig ikke tentamener, det går alltid så dårlig..! Her kommer det noen bilder fra i går.


Etter skolen idag gikk jeg hjem til Jennifer. Vi har vært ute og spilt volleyball. Det var kjempe gøy, Thea, Fredrikke og Nicolai var der litt også.

Hva har du gjort i dag?
Har dere begynt med tentamenene?-Tone 

Hundeutstilling

 • 08.05.2011kl.14:03
 • 3

Hey!
I dag har jeg og Lene vært på hundeutstilling. Jeg elsker hunder, de er så søte! Det var mange forskjellige hunde raser der. Fikk tatt en del bilder av noen av hundene. 


 
Sykt søt!  Senere i dag skal jeg på START kamp sammen med Tone, Thea og Fredrikke! Det skal bli gøy :)

Hvilken hund syntes du var finest? 
Er du glad i hunder?

- Jennifer 

Koselig ettermiddag

 • 07.05.2011kl.22:52
 • 1


Heeia!
Jeg hadde ingenting og gjøre i dag, det var kjempe kjedelig hjemme. Men i fem tiden fikk jeg melding av Fredrikke søta, som ville komme på besøk til meg! Det er veldig lenge siden meg og Fredrikke har gått sammen alene, så det var kjempe koselig! Vi har vært ute og spilt volleyball, vært i kjelleren og tatt bilder.

Jeg har hatt en kjempe fin dag, har du? 


-Tone

07.mai.2011

 • 07.05.2011kl.14:20
 • 4

Hallo. 
I går natt sov meg og Lene ute på verandaen. Det var litt kaldt men ikke så veldig.
Jeg gidder ikke å lage så stort innlegg akkurat nå, siden skal heller lage et større et senere med mange bilder!
Men på morraen i dag så hadde vi ikke noe å gjøre siden vi våknet klokka 9, så vi gikk ut og '' pynta '' neglene våre.


Hvilken syns du var finest av de to?  


Som du ser så er lene veldig flink til å lage jordbær på negla mi! 
Elsket lene sine negler de ble så sykt fine!Ha en fin dag videre!

Likte du neglene?
Hvilken syns du var finest av de? 

- Jennifer

Lite blogging

 • 07.05.2011kl.00:15
 • 2


Har merka at jeg har fått blogga litt lite fortiden. I går hadde jeg ikke tid.. Skole, trening og øve til prøve.

Vi hadde prøve i dag, RLE. Kan ikke akkurat si at det gikk så veldig bra, men ikke så dårlig heller. Så vi får se hvordan det gikk når jeg får den tilbake. Rett etter skolen gikk jeg til min bestemor og bestefar, skulle vaske hos de. Jeg gjør det anne hver uke. Alltid bra og hjelpe andre litt! Seinere fikk vi besøk av familien Knutsen, som var utrolig koselig!


Kypros, Høstferien 2010 ♥

Vasker du hos noen i din familie, isåfall hvem? 
Hva har du gjort i dag?-Tone

Har besøk

 • 06.05.2011kl.22:26
 • 1

Hallo!
I dag har jeg besøk av Lene.Hun skal sove her. Vi har spilt volleyball. Kommer inn noen bilder senere.
Nå må jeg gå! Vi skal se på noe på tv'en!Snakkes!

- Jennifer

Pakke i posten!

 • 04.05.2011kl.20:55
 • 5

Hallo!
Unnskyld, jeg har ikke orket å blogge i det siste siden jeg har vært utrolig sliten, trøtt og heilt utslitt. Vi har jo vært i vestfossen og spilt cup. Utrolig kos!
Ellers så har jeg vært på volleyball trening og håndball og i dag har jeg vært hos Tone med Fredrikke og Marthe. Sykt gøy! Men da jeg kom hjem hadde jeg fått en pakke i posten! Mobil covere har kommet! Jeg syns den var søt.

 


Skal prøve å blogge mere!

Hva syns du?

 -
Jennifer

Opptur

 • 04.05.2011kl.20:04
 • 2


Hallooja!
Vi har vært på Opptur idag, med klassen. Det var faktisk veldig gøy, men det var ganske langt og gå. Vi gikk opp til den omvendte båt, så hadde vi natursti på veien opp. Det var mange andre skoler der også. På veien opp gikk vi en kjempe lang omvei..

Bildene ble ganske lyse og dårlige siden det var så mye sol :) Det var en post som var hvem som klarte å få flest klesklyper i fjeset på 2 minutter.
Sander klarte 46, rekorden hele dagen var 104..!


Vi møtte Petar som gikk i klassen vår før :D 
- Hva har du gjort på skolen idag?
- Har du noen gang vært på opptur til den omvendte båt? - Tone og Jennifer

Vestfossen

 • 02.05.2011kl.20:29
 • 6


Halloo igjen! ♥
I går kom jeg  hjem fra Vestfossen, jeg har hatt en kjempe fin tur! Så har jeg møtt mange herlige mennesker. På lørdagen spilte vi 3 kamper, og fikk seier på alle 3! Vi var også på disco på lørdagen, Hahaa.. Søndagen fikk vi ett tap og vant 1, og det betyr at vi kom videre til B-finalen. Den kampen gikk ikke så veldig bra, så vi reiste hjem med en fjerde plass.

Så her kommer det noen bilder fra helga.

Chiller i bussen.
Laget ♥

Hva har du gjort denne helga?
Har du spilt Håndball cup? -Tone

Pakker..

 • 28.04.2011kl.22:18
 • 3


Heey! ♥
Nå holder jeg på å pakke, fordi vi skal til Vestfossen. Vi skal spille Håndballcup. Det betyr også at ingen av oss får blogget i helga, men jeg skal prøve og ta noen bilder fra turen. Bussen går kl 4 i morgen så tviler på at jeg får tid til og poste et innlegg i morgen heller, men man vet jo aldri!

Har ikke gjort så mye idag, bare gjort lekser, vært på trening og pakket.


Nå skal jeg bare pakke feridig.. Så skal jeg kanskje lage smoothie♥
Så håper jeg dere får en fin helg!

Hva skal du gjøre i helga?


TONE

27.04.2011

 • 27.04.2011kl.20:27
 • 4

Hallo!
I dag har jo Lene vært hos meg! Veldig gøy. Vi har spilt volleyball, hoppa på trampolina og spist is. Her kommer det noen bilder.

Haha, vi fikk med gratis barnebilleter til Legoland! Gleder meg Lene.

Lene er ikke så veldig fotogen så det er vanskelig å ta bildet av hun. Ho er jo så pen! ♥
Håper du har hatt en fin dag og kos deg videre i kveld!

-Jennifer

Skole

 • 27.04.2011kl.20:00
 • 1


Hallooo♥
Ja, nå har skolen begynt igjen.. Det var ganske greit på begynnelsen av dagen, med to timer gym. Men i de to siste timene hadde vi stil.. Det gikk ikke serlig bra, for og si det sånn er det nok den verste stilen jeg noen gang har skrevet.. Så jeg gruer meg veldig til vi får karakter på den!

Annika er her nå, vi har gjort litt forskjellig. Vært litt ute spilt kubbespill og litt andre ting :)

Ble bare bilder av Annika på dette innlegge  (: 
Men nå skal jeg til IKEA med mamma, snakkes.

Hva har du gjort idag?


-Tone

Outfit

 • 27.04.2011kl.16:37
 • 3

Hallo, I dag er Lene hos meg. Nå skal vi snart spise og etter på skal vi hoppe på trampolinen! Så tenkte jeg at jeg skulle legge in outfiten for i dag!  T-skjorte - GinaTricot
 Topp - BikBok
 Tights - GinaTricot

Kommer et innlegg senere med noen bilder om dagen i dag!

Hva syns du?
Hva skal du i dag? 

- Jennifer

Gøy

 • 26.04.2011kl.21:46
 • 3

Hallo, unnskyld for at jeg ikke har blogga noe i det siste men jeg har vært opptatt! Jeg var hos Tora i går. Som var kjempe kos! Vi gikk med to andre jenter som heter Nina og Susanne, kjempe sjønne begge to!
Tora og Susanne badet sitt første bad i år, mens jeg og Nina så på!

Tora! ♥Susanne (:

Og i  dag var jeg meg og Lene i byen, det var døds gøy!  Hmmhmm. 

Vi var også på Mcdonalds og kjøpte happymeal, så fikk vi med leke som du ser. Leken vrikka på rompa når de beveget seg, haha morsomt. 
Skal prøve å blogge mere. 

Hva har du gjort i dag?
Har du hatt det fint i påska? 

-Jennifer

25.04.11

 • 25.04.2011kl.18:58
 • 3


Heia ♥
 Har bare vært hjemme idag, til nå ivertfall. Jeg skal sove hos Marthe idag, det er alltid gøy! Jennifer skal også tror jeg. Men skal ivertfall ha med kameraet, skal prøve og få blogga litt der også. 

Ellers så skal jeg bare prøve og nyte vert sekund som er igjen av pårskeferien, vi begynner jo på skolen til Onsdag..


Marthe søta ♥

Hva skal du idag? 


-Tone

Dagen idag

 • 25.04.2011kl.00:34
 • 3


Hallo alle sammen!♥
Kan ikke akkurat si at jeg har gjort så veldig mye idag.. Men noe har jeg jo fått gjort! Vis dere har fått det med dere så har vi besøk av min tante og kusine fra Sverige. De reiser i morgen, så de har vært her idag. Vi har vært ute, spilt kubbespill og litt forskjellig. 

Så var det jo denne spørsmålsrunda! Vi skal prøve og svare på den snart, så fort vi får tid. Så dere kan enda spørre om ting dere lurer på :)  

-Tone

Blogge om?

 • 24.04.2011kl.17:32
 • 6

Hei! 
Vi fikk faktisk ikke tatt noen bilder, men vi spilte spill,  kubbespillet, volley ball, crocket og mer! Det var veldig gøy.
Fortida så har jeg ingen ting og blogge om. Noen forslag? Skriv i kommentarfelte!!! For da kommer det flere innlegg.
Meg-Tone-Marthe-Lene. Dere er søte ♥
 
SKRIV EN KOMMENTAR OM HVA JEG SKAL BLOGGE OM.

-Jennifer 

HadeBra

 • 23.04.2011kl.16:44
 • 2

Hallo , nå stikker meg og Tone til Oggevann til ei hytte! vi blir der hele kvelden. Så det blir ikke no blogging frem til senere i kveld. Men det blir masse bilder etter på så gled dere!
Foresten så har jeg blitt solbrent igjen...
Kos deg videre i kvelden og ha en riktig god påske! ♥

- Jennifer 

Tur med Annika

 • 23.04.2011kl.14:57
 • 0

Heia! 
Da var jeg hjemme fra en kjempe koselig tur med Annika. I går var vi på tur i båten, vi stoppa på en holme og var der en liten stund. Vi ble ikke så lenge siden det var litt kaldt.. Ellers så har vi ikke gjort så mye, vi var bare på hytta og koste oss og spilte volleyball ♥ 

Tok nesten ingen bilder, men noen ble det.

Annika er søøøt ♥


Hva gjorde du igår? 


-Tone

God påske

 • 23.04.2011kl.11:49
 • 1

God påske alle sammen!
Nå sitter jeg her og ser på NRK 3 , påske morgen ble just slutt.. Hehe.
Men ellers så våknet jeg med at mamma hadde tatt ut påske egget mitt på bordet. Jeg kan spise godteri i dag! (:
Kommer til å dø på slutten av dagen..

Ellers så har jeg hatt en fin påske ferie, med venner og familie!


Namm!

Kos deg videre!

- Jennifer

Dagens Outfit

 • 22.04.2011kl.23:57
 • 2


Vet at håret mitt ser heilt sykt ut men..
Genser - Disney World i Florida! ♥
Shorts - Only

Hva syns du ? 

- Jennifer 

Dagen min

 • 22.04.2011kl.23:27
 • 1

Heisann!
Har egenltig ikke noe å blogge om fortida fordi det skjer ikke noe spessielt her hjemme. Men i dag så satt jeg og mamma opp trampolina som jeg ble veldig glad for! Elsker å hoppe på trampolina mi.♥ Ellers så har meg og Kirsten vært på tur med hundene, som var også utrolig koselig! 
Jeg hadde også grillmat som er kjempe godt!
Mamma er så flink til å ta fyr på hele grillen!

Jeg gleder meg kjempe masse til i morra, for da kan jeg spise GODTERRI :D
Det kommer outfit bildet etter på.

- Jennifer

22.04.11

 • 22.04.2011kl.12:10
 • 5

Hallo. Som dere ser så strever jeg litt med overskriften.. Men om litt skal jeg faktisk ut på hytta til Annika, den er med sjøen. Jeg elsker sjøen! Så vi får bare håpe at være holder seg som det er nå, så snakkes vi i morgen. Kanskje det kommer ett innlegg derfra, men tror ikke de har nett så. Snakkes Hva skal du idag?


-Tone 

21.04.11

 • 22.04.2011kl.01:20
 • 2

Hallo! 
Annika har vært her en liten tur idag. Hun var her ikke så lenge, men den tiden hun var her var vi ute og nøyt den fine sola som er nå! 
Hun hadde latterkramp :)
Seinere på dagen gikk jeg til Marthe! Vi lagde verdens beste smoothie og spilte volleyball. Hahaa, vi trodde det var noen som sto og stirra på oss i en bil.. Så prøvde vi og få kontakt med han med og vinke og sånt, men etter hvert fant vi ut at det bare var en bamse! Tror ikke jeg har ledd så mye på leenge! 
Har du hatt en fin dag? 


-Tone

Søteste dyr

 • 21.04.2011kl.17:32
 • 4

Hallo igjen.
Jeg var just ute med Toby, Teo og Pus og tok bilder! De er så søte! 

Aww , elsker dyrene mine! ♥
Vi har også en katt til men den har vært vekke i 2 og en halv uke sia... Håper ikke det har skjedd noe med den. Dette bildet ble tatt da vi måtte dope han ned siden han hadde for mange floker så vi måtte barbere han.. Så han ser heilt syk ut.. 
Hvis du ser han si ifra!

 Fine bilder?

- Jennifer

Mobil

 • 21.04.2011kl.16:27
 • 3

Hallo.
Jeg er utrolig lei av at mobilen min ser så kjedelig så jeg gikk just inn på eBay og så etter sånn
mobil cover så fant jeg en utrolig søt en som jeg har tenkt til å bestille!


 
Ja som du ser Kjedelig.. 
Var den ikke fin? 
Jeg syns den var så utrolig søt!
Jeg har forresten HTC desire HD, jeg anbefaler den hvis dere trenger en ny mobil. Veldig fornøyd med den! (:

Hva syns du?

- Jennifer 

Outfit

 • 21.04.2011kl.01:22
 • 3

Hallo!
Tenkte jeg kunne slenge ut et Outfit-innlegg om hva jeg hadde på meg i dag. Det er jo ganske lenge siden nå, skal prøve og gjøre det litt oftere :) 

    
Bukse - Pieces 
Topp - Gina Tricot


Hva synes du?


-Tone

Spørsmålsrunda

 • 21.04.2011kl.00:34
 • 0

Hei!
Jeg minner dere om spørsmålsrunda, vi trenger flere spørsmål!
http://jenniferogtone.blogg.no/1302978694_sprsmlsrunde.html#comment javascript:mctmp(0); 

Så spør oss flere spørsmål så svarer vi når vi har fått inn nok. :)

Ellers så var jo jeg hos tone i dag som var veldig gøy :)
Vi spilte kubbespillet og jeg vant alle gangene!

Spør oss spørsmål!

- Jennifer


Kattunger

 • 20.04.2011kl.23:18
 • 4

Hey!
I går kveld fikk katten vår kattunger. Aww, jeg elsker kattunger. De er så søte og små! Vi fikk tre stykk, en svart, en orange og en svart hvit stripete. Så det er bare og si ifra hvis noen har lyst på en katt eller to. I dag har jeg hatt en sykt bra dag, med besøk av Marthe og Jennifer. Kjempe koselig ♥Fikk ikke blogget i går..
Vi har besøk av vår kusine og tante fra Sverige nå i ferien :)

Har dere eller har dere hatt kattunger? 


-Tone

HaHa

 • 19.04.2011kl.18:47
 • 1

Hei!
I går kveld sov jeg da hos Tone som var veldig kos, men seffølgelig søvna jeg tidlig. Måtte hjem rundt 1 tida siden mamma skulle på jobb. Når jeg kom hjem gikk jeg ut i den deilige sola og spise is! 
Ja , har egentlig ikke så mye å blogge om i dag siden det skjer ikke no.
Men kan vise dere noe morsomt no ! 
HaHaHa! Fikk heilt sykt latterkrampe da jeg så det bildet hos Tone! Ler enda. Men jeg har veldig dårlig humor da.


Bildet ble tatt i går da vi var på flekkerøya
Hunden var jo veldig søt da! (:
Kommer sikkert et innlegg til i dag.. 
Noen av dere som har like dårlig humor som meg? 

- Jennifer

 

Flekkerøya

 • 18.04.2011kl.23:04
 • 4

Hei 
Idag var vi hos Thea sin hytte på flekkerøya med Fredrikke. Det var supert vær, skulle trodd det var sommer! Vi tok båten og kjørte til en holme og solte oss. Utrolig koselig dag!

Hatt en utrolig fin dag! 
Har du? 

- Jennifer og Tone

Grøsserne

 • 17.04.2011kl.23:06
 • 3

Hei ..
Er det noen av dere som har lest bøkene grøsserne ? Jeg har ikke men det finnes jo filmer av bøkene som jeg ser på nå !  Vi fant just en dvd som pappa hadde spilt inn for oss for lenge sia av grøsserne . Det er mange forskjellige filmer av de. Jeg så på det veldig mye før . 
Det er så sykt gøy ! Elsker det ! 

Ellers så sitter jeg her på dataen og drikker kakao :)Leser du bøkene ?
Sett filmene ?  

- Jennifer

Ute med Annika

 • 17.04.2011kl.18:26
 • 6

Hey!
I dag har vi ryddet og vasket hele huset, det er jo påskeferie nå! Her i Greipstad er det kjempe fint vær og varmt i lufta, så meg og Annika har vært ute og tatt noen bilder! 

Fiffi (:Nå må jeg gå, siden vi fikk just besøk av tante og Onkel og verdens søteste kusine! ♥
Er det fint vær hos deg?


-Tone

Øredobber

 • 17.04.2011kl.17:25
 • 0

Hey !
Jeg elsker øredobber og tenke å vise dere noen av mine farvoritter.

 
- Gina Tricot - Glitter- VILA ( pieces )- Accessorize

Hva syntes du om de ?

- Jennifer


Spørsmålsrunde

 • 16.04.2011kl.20:31
 • 12

Heiia 
Vi tenkte at vi skulle ha spørsmålsrunde på bloggen !
Så det er bare å spørre i vei .

Unødvendige/teite spørsmål tar vi ikke med :) - Jennifer og Tone

16.04.11

 • 16.04.2011kl.20:29
 • 1

Halloja!
Da var jeg hjemme fra en super dag sammen med noen av mine gode venner Jennifer, Thea og Fredrikke. Vi var en liten tur i byen før vi tok bussen ut til lund, for og se startkampen. Start - Viking. Stillinga ble 4-0 til start! Team Thom fra det store korslaget var der og sang. De sang heltane fra sørlandet og man in the mirror.
Team Thom

Hva har du gjort i dag?

-Tone

Junior

 • 16.04.2011kl.01:19
 • 1

Jaja, hallo igjen!
Jeg har vært på Junior i kveld, det var liksom bryllup, konfirmasjon og dåp. Alle fikk en person de skulle være, jeg ble da søsteren til Eline som var konfirmant. Alle fikk også utdelt et hemmelig oppdrag som vi måtte gjøre. Jeg fikk at jeg måtte gå med svart neglelakk, det var jo ikke så veldig spessielt eller no. Men det var noen som fikk sykt vittige ting. Det var en veldig morsom og gøy kveld!

Dåpsbarnet


Presten


Konfirmanetene


Brudeparet

God natt ♥


-Tone

Tur til Hortemo

 • 15.04.2011kl.23:31
 • 2


Heia
Vi møtte opp kl halv 10 på hortemo. Det var ikke så veldig fint vær og varmt akkurat, men gøy var det! Vi gjorde masse forskjellig spilte fotball, volleyball, kubbespill. Det er egentlig ikke så mye og skrive om turen.. Så det kommer heller noen bilder. Men koselig var det, synes ivertfall jeg :) 

Var på Junior i kveld, kommer ett innlegg senere :)


Hva gjorde dere på skolen idag?

- Tone 

Innkjøp

 • 15.04.2011kl.14:47
 • 5

Heiia , i går var jeg hjemme fra skolen siden jeg skulle til tannlegen og vi hadde bare 3 timer. Vi var hos tannlegen i sånn 3 minutt , fordi hun skulle bare stramme padda mi . Jaja , nok snakk om det. Når meg og mamma først var i byen så gikk vi å shoppet ! :)

Fikk kjøpt meg en del ting 
Bluse - H&MHøytlivs shorts - VeroModa Jumpsuit - Accessorize Shorts - H&MShorts - H&M
SOMMER TØY ♥ 

Og en maskara 

Men i dag var vi på Hortemo med skolen , vi spilte volleyball, fotball , kubbespillet og mere ! Det kommer et innlegg om Hortemo '' dagen '' senere . Fikk til og med medalje ! 
Vi hadde en konkuranse der vi skulle kaste en ball og se hvem som kom lengst . Jeg kom på 3.  Fikk til og med medalje ! 

 Fint bildet ikke sant ? 

Hva har du gjort i dag ?

- Jennifer 

Fin dag

 • 15.04.2011kl.00:17
 • 6

Hallo! 
Etter skolen gikk meg, Lene, Thea og Marthe opp til Fredrikke. Det var kjempe koselig! Vi satt mest og prata og var ute. Etter treninga i dag så spillte jeg volleyball sammen med Jennifer, Annika, Jens, Sara, Vegar, Daniel og Andreas. Det var kjempe gøy og ikke minst morsomt! Jeg gleder med veldig til påskeferien, det blir gått med litt fri nå! 


Volleyball


I morgen skal vi på tur med klassen til hortemo, tar med kameraet, så det kommer nok ett innlegg om det i morgen

Hva har du gjort i dag?  :) 

- Tone 

Toby

 • 13.04.2011kl.20:24
 • 2

Heiia , som du ser så har ikke jeg fått blogget de to siste dagene . Det er fordi nettet vårt har vært av siden de holder på å få nytt eller no. Jaja , det kom på i dag ! Håper ikke det går av igjen .. Men ellers så har hunden min
Toby dusjet og klippet seg i går . Han ser helt forferdelig ut.


Dårlig bildet , vet.. Måtte ta det fort ellers ble han gal!
 Før og etter bildet når Toby har klippet seg !


Før ! :)Etter........ Fy deg mamma ! Bildene er dårlige fordi det er umulig å ta bildet av han ! 

Har dere hund ? 
Klipper dere den ? 

- Jennifer12.04.11

 • 12.04.2011kl.23:31
 • 1

Heia.
Har egentlig ikke gjort så mye i dag jeg. Bare vært på trening og skole selfølgelig. Jeg er så lei av skolen, lekser, prøver og alt som har med skolen å gjøre fortia.. Ser fram til pårkeferien! 

Vi ble forresten pulje vinnere på håndballen :) Noen andre som gleder seg til påskeferien?


- Tone 

Lørdag

 • 11.04.2011kl.17:32
 • 1

Hallo! 
Dere ser kanskje at jeg ikke fikk blogget i går eller på lørdag, bare hva jeg kjøpte. Det er bare det at jeg ikke har noe å blogge om.. Så jeg tenkte jeg kunne skrive ett innlegg om lørdagen. Vi var jo på senteret, men når vi kom hjem badet vi faktisk!. Meg, Jennifer og Annika fikk vårt første bad i farvannet, i bare 4 grader :)

Bilder fra lørdagJeg elsker være ute nå, soool! 
Nå skal jeg på senteret, så legger ut innkjøpet når jeg kommer hjem hvis jeg kjøper noe :)


 Har du noen tips om hva jeg kan blogge om? 

- Tone 

Bilder

 • 10.04.2011kl.17:41
 • 5


// weheartit 

Love it ♥


- Jennifer

Innkjøp

 • 09.04.2011kl.19:29
 • 8

Hey!
Jeg har jo vært på senteret med Jennifer i dag. Jennifer har lagt ut det hun kjøpte, så jeg tenkte jeg også kunne gjøre det :)  


Skjørt - H&M


Shorts - Only


Topp - BikBok


Topp - BikBok


Topp - Only


Hva synes dere? 


- Tone

Innkjøp

 • 09.04.2011kl.16:38
 • 2

Heiia , har vært på sentere med Tone i dag ! :)
Så tenkte jeg å vise dere hva jeg har kjøpt. Shorts - OnlyShorts - BikBokTopp - OnlyTopp - BikBokTopp - BikBok Strømpebukse - H&M

I tilegg kjøpte jeg en høyt livs bukse , men det så heilt sykt ut på bildet.

Hva syns du ?

  - Jennifer

Bursdag

 • 08.04.2011kl.18:02
 • 3

Heia!
Endelig helg! Jeg hadde en kjempe koselig kveld i går. Med mine gode venner og masse godt og spise. Fikk ikke tid til å legge ut bildene når jeg kom hjem i går, så nå kommer de :) 
111

Bursdagsbarnet! ♥


Hadde dere en fin kveld igår? 


- Tone

Bursdags Outfit

 • 07.04.2011kl.17:42
 • 2

Tjohei !

Om noen minutter skal vi i bursdag til Fredrikke. Så vi tenkte vi kunne legge ut en bursdags outfit.
Tone tar med kamera , så blir noen bilder når vi kommer hjem :) 

 Kjole - Vero Moda 
Cardigan - ?

Kjole - VILA 

Det var det . ! 
Snakkes når vi kommer hjem igjen .

- Jennifer og Tone 


 

Outfit

 • 06.04.2011kl.21:22
 • 2

Hallo!
Fikk ikke blogga noe i går, hadde ikke noe å skrive om. Men tenkte jeg kunne legge ut outfit for idag. Har egentlig bare vært hjemme i dag + at pappa har bursdag :) 


Genser - Vero moda 
Topp - Gina Tricot 
Tights - Gina TricotHva synes du? 

- Tone

06.apr.2011

 • 06.04.2011kl.20:00
 • 1

Hallo !

Har ikke fått tid til å blogge i dag siden jeg har vært å jobbet med Kirsten og Malin ! :) Vi jobber på Phonero ( hvis du ikke vet hva det er så er det et telefon selskap ) , vi pakker regninger og sånt. Egentlig veldig stress , men vi tjener jo 100 kr timen , så det er verdt det ! :) Denne gangen pakket vi inn sånn papir og solkrem .  

Fikk pakka sånn ca . 10 esker av de , stress..

Hva har du gjort i dag ?
Har du Jobb ? 

 

- Jennifer

GodteStopp !!

 • 05.04.2011kl.15:20
 • 21

Hei !
Blir gal . Har ikke spist godteri på 4 uker og 1 dag..! Det er heilt sykt til å være meg ...  Skal ha godte stopp i 1 år , så .. Men får Mac Book air for det ! Får den i sommeren. Det blir digg :) Akkurat nå sitter jeg å stirrer på en pose med godteri som Thea kjøpte til meg når ho var i utlandet.


 Namm ! De ser så gode ut.. 

Men jeg kan spise godteri i påska ! :D
Gleder meg ♥

Web Kamera er alltid DIGG !

( fant foresten Ipoden min i går , den lå i søppla.. )

Har du noen gang hatt godtestopp ? 
Greide du det ?  

- Jennifer

4.04.11

 • 04.04.2011kl.20:58
 • 12


Heeia!

Nå sitter meg og Annika og ser på farmen. Etter skolen i dag ble Marthe og Annika med meg hjem, så kom Fredrikke litt etter på. Vi har vært ute på trampolina og tatt bilder, så her kommer det noen av de :) 
Hva har du gjort i dag?


-Tone

Sommer !

 • 04.04.2011kl.15:37
 • 17

Hey !
Gleder meg helt sykt til sommeren ! Det er litt mindre en 3 måneder til. Håper denne sommeren som kommer nå blir like bra som sommeren 2010! 
Så just gjennom en del bilder fra sommeren 2010 , så her kommer noen av de ! :)


  

Robin! Fra Yohan barnevandreren ♥ 

Savner sommeren 2010 ...  Den beste sommeren ! ♥
Foresten så hadde værdens beste drøm i natt ♥♥♥♥♥♥♥ 

Gleder du deg til sommeren ?

-Jennifer

 

Koselig helg

 • 03.04.2011kl.23:51
 • 2Heei!
I dag kom jeg hjem fra Gautefall. Jeg har hatt en kjempe fin helg med mange koselige mennesker! På lørdag var vi i bakken. jeg sto på slalom, rant med Jennifer, Julie og Mia. Når vi var nesten helt på toppen av bakken klarte Mia å miste brette, sånn at det rant helt ned i bunnen, det var helt sykt vittig! Men etter hvert kom en mann og henta ho med Snøskuter. I dag har vi bare chilla i sola :) 

Så her er noen bilder fra turen.- Hva har du gjort i helga?  


Tone

Gautefall

 • 01.04.2011kl.14:59
 • 3

Halloen !
Nå er det bare litt igjen til vi reiser til gautefall ! (:
Vi skal være der hele helga !Vi skal dit med Frikirka. Men gøy uansett. Vi reiser klokka 4 eller 5 så jeg må bli ferdig med å pakke ! oyyda.
Vi får ikke blogga noe mye der men kanskje et innlegg eller to. Tone skal ta masse blider der oppe så blir en del bilder når vi kommer hjem.

 
 Klar for å stå på slalom  !! 

Som du ser så er jeg fortsatt solbrent :(

 Hva skal du i helgen ?

-Jennifer

Håndball

 • 31.03.2011kl.23:32
 • 2

Halloo!
Har vært på Trening i dag. Vi spilte mot de som er ett år mindre enn oss, gøy det!  I morgen skal jeg være med Jennifer og de til Gautefall, gleder meg! Skal ha med kameraet så det blir nok noen bilder når vi kommer hjem.

Noen bilder fra treninga.

 - Hva har du gjort i dag? - Tone

Solbrent

 • 30.03.2011kl.22:52
 • 2

Heia
Som dere har lest har vi vært på Borelid i dag med hele skolen. Tenkte jeg ikke skulle skrive om det siden Jennifer hadde skrevet om det før i dag. Men vi hadde det kjempe koselig der oppe! På bussturen hjem fant jeg ut at jeg hadde glemt å smøre meg med solkrem før jeg gikk, så nå er jeg helt solbrent i fjeset. Får håpe det hjelper litt med After sun (: Du ser det ikke så godt på bilde..


God natt  :D 
Har du hatt en fin dag? - Tone

Bortelid.

 • 30.03.2011kl.20:03
 • 6

Hallo , dag har vi vært på Bortelid med hele skolen , det var fin temperatur og sol ! Det var veldig gøy egentlig selvom jeg datt av heisen et par ganger men.. 
Jaja , her kommer det noen bilder ! Fikk låne noen bilder av Julie Malen ( www.JHfoto.blogg.no ) Fordi jeg var så utrolig flink til å ta med kamera uten minne brikke !

Ble foresten solbrent i fjeset ... Så nå skal jeg kose meg med After Sun ...

♥ Fine bilder ?
♥ Liker du å stå på Slalom / Snowboard ?

- Jennifer 

Trening.

 • 29.03.2011kl.19:32
 • 1

Hey ! 
Var just på Håndball Trening. Skulle egentlig på hip-hop men vi orket ikke. Haha , så egentlig så satt vi bare på skole doen til klokka 3 så kom mamma med penger til meg <3 Selvom jeg hadde egentlig penger i lomma.. 
Men hvertfall så var det ganske gøy trening selvom det var tungt. Foresten så vant vi pulja vår ! Selvom vi er i B pulja .. ( Flaut )


Laget vårt ! <3

Til slutt noen '' fine '' bilder dere kan kose dere med !


Håndball !Kjeder meg ! 

 ♥ Går du på håndball ? 
 ♥ Syns du det er gøy ? 

 

- Jennifer 

Cookies.

 • 28.03.2011kl.20:00
 • 6

Hallo!
I dag bakte jeg og Julie cookies ! Vi er proffe. Se her du ! 


Flinke eller hva ? Neida , De smakte bedre enn de så ut !
Men ellers så har bare vi chilla, hørt på musikk og vært på dataen.. Gøy det .
 


Julie søta ! <3

..
Etter på skal vi se Top Model  (:
Gleder meg ♥ 

Noen andre som pleier å bake på fri tida ? 


- Jennifer 

 

Tone og Jennifer.

 • 28.03.2011kl.18:57
 • 0

Heiia, som du ser så er dette første innlegget på bloggen.

Vi er to jenter på 13 og 14 år. Vi blogger om hverdagen vår og det vi har lyst til som regel :) Vi spiller håndball og går på hip-hop. Om det er noe dere lurer på send mail til jenniferogtone@hotmail.com  ! :)


Jennifer - Tone

 
Fjortiser - 4e

Jaja , Stay tuned !

- Jennifer og Tone

Velkommen til min blogg!

 • 23.03.2011kl.21:03
 • 3

Dette er den første posten på min nye blogg ;)
hits