JenniferogTone -
Hjem Add meg Om meg Kontakt

Vi tar sommerferie vi

 • 28.06.2011kl.15:39
 • 4


Hallo alle søte lesere! ♥
Vi tar en sommerferie fra bloggen vi, det har blitt så stress og blogge fortiden.. Var liksom ikke noe gøy lenger, følte vi bare blogget fordi vi måtte.. Hvis vi har gjort noe spessielt og har med kameraet sånn at vi har noen bilder, kan det godt være vi slenger inn ett innlegg eller fler av og til! Er ikke helt sikker på når vi kommer tilbake og blogger for fult, eller om vi i det hele tatt kommer tilbake. Det får vi bare se på  :) Dere får bare kose dere utrolig masse i sommerferien, så snakkes vi sikkert igjen! 


Tone og Jennifer. 

Siste dag på volleyball

 • 24.06.2011kl.16:46
 • 0Nå har vi vært på volleyball skole i tre dager, og vi har hatt det kjempe gøy! Men nå stikker jeg i bursdag til min søte kusine, så dere får kose dere resten av dagen! HadeFint ♥

Hva skal du idag?


Tone

St.hans feiring

 • 24.06.2011kl.00:57
 • 1

Vi pleier og feire st.hans på hytta til Henritte og de og samme ble det i år. Har hatt en koselig kveld med mange forskjellige folk! 

St.hans blir ikke det samme uten bål!Klare for og kjøre!


Hvordan var din St.hans feiring?


-Tone 

22.06.11

 • 22.06.2011kl.22:13
 • 1


Heia, deilig med ferie nå! Det eneste som ikke er så bra er at vi må stå opp til vanelig tid.. Fordi vi er på volleyball skolen. I dag var det første dag, helt greit egentlig. Når jeg kom hjem var jeg helt slapp og trøtt. Jeg hater når det er sånne dager, orker ikke gjøre noen ting så sitter jeg bare hjemme. Men jeg fikk sovet litt, så litt på kveldningen kom Annika en tur!


Jaja, som sakt så skal jeg tidlig opp i morgen også, kan prøve og ta med kamerat så det blir litt bilder av dagen! Så håper jeg at dere har hatt en fin start på sommerferien, så får dere bare kose dere resten av kvelden! ♥

-Tone 

Siste skoledag

 • 22.06.2011kl.00:13
 • 2


Hallo alle sammen! 
I dag var det siste dag i 8. før ferien! Det var utrolig deilig, har gledet meg kjempe masse! Vi var på skolen til kvart over 10, hadde bare noe quiz så fikk vi kortet. Ble ikke så veldig fornøyd med snittet, men det var helt greit.. Fikk samme som jeg fikk til jul. Etter skolen ble vi invitert opp til Fredrikke får og grille og bade. Når vi skulle bade møtte vi på Jens, Vegar, Andreas og Nicco!

Triksekongen er alltid gøy♥Det skal bli godt med sommerferie nå, har sett fram til den i hele år! I morgen skal jeg opp tidlig, siden vi skal på sånn volleyball skole.. Så dere får ha en fin dag i morgen, så blogges vi sikkert! 

Har dere gledet dere til Sommerferien?


-Tone

Sommer ferie

 • 21.06.2011kl.23:37
 • 3

Endelig sommer ferie! 
I dag var vi bare på skolen i 2 timer og hadde quiz og vi fikk karakter kortene. Jeg fikk 4,3 i snitt! Syntes selv det er helt ok, neste år satser jeg på høyere.
Vi gjorde noe annet i dag også men det skal Tone fortelle om senere.
I morra skal vi på volleyball skole. Må stå opp klokka 7. Så jeg må legge meg snart, ellers kommer jeg til å skokne når jeg skal spille i morra. Slenger inn noen bilder fra i fjor når vi var på volleyball skolen. 
Stygge eller hva?Jaja, vi snakkes! 

Har du gått på volleyball skole før?Hva fikk du i snitt? 

- Jennifer

Søndag i fårup

 • 20.06.2011kl.23:37
 • 2


Halloo! 
Som dere ser fikk jeg ikke blogget på Søndag, det var fordi jeg var i Fårup. Måtte stå opp i 6 tiden og var hjemme i halv 2 tiden, så da ble det liten tid og blogge på. Men vi hadde en utrolig fin dag! Vi reiste sammen med noen andre familier også, kjempe koselig! Været var også bra, litt overskyet til tiden men men.. Vi fikk også tid til og bade, selvom det var ganske kaldt i vannet!
Har du vært i fårup før?


-Tone

Innkjøp 16.06.11

 • 19.06.2011kl.21:21
 • 6

Hallo, onsdag var meg og Tone i byen. Det var salg på hele sandens og gjemte gave kort og start billeter i flaske poster som man kunne finne og vinne! Meg og Tone fant en og fikk et gave kort på 200 kr. Utrolig gøy å endelig vinne no.
Fikk kjøpt meg noe som dere ser her.Skjorte- BikBok
Topp - H&M

Bare for å si det, tusen takk til dere som komenterer! Fortsett med det! 

 Likte dere noe av det?

- Jennifer 

Åros sist fredag

 • 17.06.2011kl.00:19
 • 3


Hallo, fikk desverre ikke blogget i går siden nettet var vekke. Så nå tenkte jeg at jeg kunne legge ut litt bilder fra sist fredag, siden da var vi på tur med klassen til åros. Andreas har forresten tatt de fleste bildene!


Nå legger jeg meg, så god natt! ♥

Har du vært på åros før?
 


-Tone 

Speilrefleks kamera

 • 15.06.2011kl.23:25
 • 4

Hallo.
Sorry for lite blogging, men har vært opptatt av forskjellige ting.
Jeg har tenkt veldig mye på om jeg skal kjøpe meg et speilrefleks kamera men lurer på hvilket. Jeg har sett litt på internett og så disse.


Canon EOS 600D


Canon EOS 7D

Har hørt at mange syntes disse to er bra. Nå har jeg bare tatt Canon, har hørt at Nikon er også ganske bra. Så jeg ville egentlig bare spørre dere om hva dere syns jeg burde velge hvis jeg skal kjøpe.

Vet du om noen gode speilrefleks kameraer og hvilket?
 Er det noen flere merker som er gode? 

- Jennifer
 

Herlig helg med sjøen

 • 15.06.2011kl.00:13
 • 2


Hallo igjen!
Nå er det kjempe lenge siden jeg har blogget, fordi jeg har vært opptatt med så masse annet, prøvemuntlig, hyttetur, avslutning med håndballen og masse mer. Fikk foresten 5+ på prøvemuntlig, naturfag.. ble kjempe fornøyd!

Som Jennifer skrev så var vi på hyttetur i helga, sammen med Lene. Det var en helt super helg, vi hadde til og med fint vær alle dagene utentatt den siste da vi reiste. Hytta lå i Tømmerstø, å veldig nærme Dvergsnestangen, så lørdagen gikk til og være der ute. Vi hadde noen utrolig koselige dager, håper virkelig at vi kan gjøre det igjen snart ♥


Jennifer lagde dessert til oss!

I dag møtte vi ikke før halv 4 på skolen, siden vi skulle ha aksjonsdag. Meg, Lene og Jennifer hadde lykkehjul, men det måtte vi avslutte siden lykkehjulet ble ødelangt..

Hva gjorde du i dag?
Hvordan har din helg vært?


-
Tone

Hyttetur

 • 10.06.2011kl.16:07
 • 2

Hallo! 
Vi har ikke blogget så mye i det siste og det er fordi vi har hatt muntlig. Som dere har sikkert sett kom meg og Tone opp i naturfag og vi har jobbet veldig lenge med så det ble ikke noe tid til blogging. Karakterene ble bra og jeg fikk 5- og Tone fikk 5+. 
I dag skal vi på en hytte som Lene og de har leid. Vi skal være der helt frem til mandag. Det skal bli kjempe koselig å være ute i sola med de beste jentene en hel helg! Tror ikke det er nett der oppe så meg og Tone skal ha blogg pause helt frem til mandag.Et bilde fra Tone sin bursdag! 
Ha en utrolig fin helg og nyt sola!

Hva skal du i helga?
Liker du å være ute  i sola? 

- Jennifer
 

Vi kom opp i..

 • 06.06.2011kl.14:49
 • 4


Naturfag..! Glad for at vi vertfall kom opp i samme fag. Håpte egentlig på Rle, men det ble det ikke. Vi fikk temaet Verdensrommert. Det er det vi har fått best karakter i naturfag i. Men oppgaven vi fikk nå var litt vanskeligere enn vi hadde trodd! Jaja, vi får gjøre så godt vi kan.

Har du hatt prøvemutlig ? 


Tone og Jennifer 

I går

 • 05.06.2011kl.23:47
 • 1


Hey!
Jeg tenkte jeg kunne legge ut ett innlegg om hva jeg gjorde i går.. Lene og Jennifer kom til meg litt ut på dagen. Det var fiiint vær og tempraturen i vannet var 21 grader, så noen bade turer fikk vi. Vi tok også en båt tur i den fine robåten vår.. Så spilte vi jo litt volleyball som vanelig, og sykla til butikken og kjøpte is. På kvelden ble vi kjørt opp til Lene, som vi sov hos. Vi sov ute på trampolina♥


Fint.. 


Men nå legger jeg meg, i morgen kommer vi opp i prøvemuntlig.. Gruer meg! 

Hva gjorde du igår?


-Tone

Sommer

 • 05.06.2011kl.22:36
 • 0// We♥it

Hva syns du om bildene ?
- Jennifer

Outfit 4. Juni

 • 05.06.2011kl.00:49
 • 3


Dagens outfit
 


 
Topp - BikBok
Skjørt - H&M
Bikini - Gina Tricot

Hva synes du?


- Tone

I dag

 • 04.06.2011kl.01:48
 • 1

Hallo.
Her i kristiandsand har det vært så utrolig fint vær! Kjempe deilig! Kjentes ut som sommeren.
Jeg har vært hos den nydelige Lene i dag og hatt en slags vann ballongkrig! Vi kastet ballonger til hverandre til de sprakk og vi ble heilt klissblaute. Fikk tatt en del bilder. Så her kommer de.


 
Så hadde vi reker som minner meg så sykt om sommer!Håper det blir like mye sol i morra! ♥
Hva har du gjort i dag?
Likte du bildene?

- Jennifer

Soool

 • 04.06.2011kl.01:18
 • 0


Heia! 
Jeg har virkelig fått sommerfølelsen i meg nå. Sola har stålet i hele dag. Så min dag har egentlig bare gått til og være ute i sola og solt meg, og vært noen timer hos Jennifer og i Søgne. Vi får bare håpe at været holder seg lenge nå. Ja, så spennende var min dag, men nå tror jeg bare jeg tar natten, så snakkes vi i morgen. Må beklage for at innlegget kom så sent. Men god natt! Hatt en fin dag? -Tone 

2. juni

 • 03.06.2011kl.00:43
 • 0


Hallo alle sammen!
I dag ble jeg våknet av min søte lille kusine Anne, som kom opp i senga mi og ropte god morgen! To minutter etter hun hadde gått kom hun løpenes inn igjen med ett brettspill hun ville at vi skulle spille, haha. Etter de hadde gått var det kjempe fint vær, så jeg la meg ut og solte meg. Litt ut på dagen kom Annika og Jennifer, vi brukte da dagen på og være ute og gjøre litt forskjellig i det fine været. Som var utrolig koselig. 


Halloween 2010

Hva har du gjort idag?-Tone

Usa

 • 02.06.2011kl.12:19
 • 1

Hallo!
Jeg vet at jeg har vært utolig dårlig til å blogge fortiden og unnskyld for det. 
Jeg så just gjennom noen bilder fra jula da vi var i Amerika. Tenkte at jeg kunne vise dere noen av bildene.
Vi var i DisneyWorld og UniversalStudios I Florida også var vi hjemme i Oregon  og feiret jul.


Dette var det første hotellet vi var på! Det var kjempe svært!
Dette var Harry Potter verdenen som var i Universal Studios. Det var sykt kult!


DisneyWorld slottet.
Denne bergogdalbanen gikk heilt sykt fort!Sorry for utrolig dårlig kvalitet på noen av bildene. Men mamm har ikke verdens beste kamera!
Skal prøve å blogge mye mere!

Hva syns du om bildene?
Så det gøy ut? 

- Jennifer 

Skolen 1. juni

 • 01.06.2011kl.17:43
 • 1


Hey!
Ja, da var en til helt vanelig skole dag ferdig. Vi hadde fint vær og det var varmt i lufta, ser virkelig frem til sommerferien nå! Nå har vi fri i 4 dager, det blir så deilig. Men det som er kjipt er at når vi kommer på skolen på mandag komme vi opp i prøvemuntlig! vi kan komme opp i naturfag, norsk eller Rle. Jeg håper faktisk på Rle jeg. Det er litt teit at vi skal opp i prøvemuntlig i 8. synes jeg.. Men men vi får håpe det går bra. 

Jeg tok med kamerat på skolen i dag, så jeg fikk knipset litt bilder rundt forbi.

Tror jeg skal opp til Jennifer snart, kan prøve og legge ut ett innlegg der eller når jeg kommer hjem. Så dere får kose dere videre i dag!

Hva har du gjort eller skal idag?
Skal du opp i Prøvemuntlig? -Tone

 
hits